tirsdag den 22. januar 2013

Hvidkålssuppe med bornholmsk pølse

Der er mange som ikke kan lide hvidkålssuppe men jeg elsker det,
 specielt hvis det er koldt udenfor. 


Min opskrift er:

171 g Hvidkål
1stk  Kartoffel
1/2  stk lille Løg
1/2 l Boullion
Pølse (en rest fra aftensmaden fra i går, så den er stegt)
***
Skræl kartoffel, skyld hvidkål og pil løget. Alt skæres i grove tern. Jeg koger først kartoflerne i 3-4 min, i boullion, og derefter tilsættes hvidkål og løg, da jeg godt kan lide at kålen ikke er alt for blød, når man bider i den. Når Hvidkålen er al dente (dvs. med bid i)tilsættes pølsen, og det simrer i ca 2 min

(man kan evt. servere suppen med grøft brød)
Velbekommen
xoxo Miss S




Ingen kommentarer:

Send en kommentar