søndag den 24. marts 2013

Hjemmelavet Rabarbersaft


Jeg har lavet denne rabarbersaft, som jeg lige vil dele med jer, 
for vores børn elsker den , og måske gør I også

 Rabarbersaft (2 liter)

1 kg. rabarber, rengjorte og skåret i 2-4 cm stykker
1 1/2 l. vand
Saft af 1 lille økologisk citron
5 dl. økologisk rørsukker

Rabarber og vand bringes i kog i en gryde. Når at det koger, så skru ned for temperaturen, og lad det småsimrer i ca 15 min. Læg et rent klæde over en sigte, og sigt saften (ved at gøre dette, så bliver saften mere klar). Saften hældes tilbage i gryden, og citronsaft + sukker tilsættes. Lad det koge indtil at sukkeret er opløst. 
Saften afkøles og hældes derefter på rengjorte skolede flasker (jeg skolder altid mine rene flasker i en blanding af 1 dl. kogende vand, med 2 tsk. atamon)

Drik det fortyndet med vand eller danskvand

OBS. Saft uden konservering opbevares på køl, eller fryses ned


1 kommentar:

  1. It sounds verry teastfull

    LG Grace www.zeit-fuer-dich.blogspot.de

    SvarSlet